Home > Bestanden > routing.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een routing fout

Routing.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of routing.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om routing.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Routing Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat routing.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Routing.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Routing Service of routing Service van onbekend..

Omschrijving: routing.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Routing.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 32,768 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 32,256 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/routing.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Routing.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Routing.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 75% gevaarlijk.

  • Als routing.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 31,744 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand routing.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Bestand is niet zichtbaar. De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. routing.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als routing.exe. Controleer daarom het routing.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over routing.exe, deel je kennis dan en help anderen.

routing scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.