Home > Bestanden > RoxWatch9.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RoxWatch9 fout

RoxWatch9.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RoxWatch9.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RoxWatch9.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RoxSniffer9 Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RoxWatch9.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RoxWatch9.exe bestandsinfo

Het proces RoxSniffer9 Module hoort bij de software Roxio MyDVD DE of CommonSDK of Roxio Easy Media Creator (versie 9) of Roxio Hard Drive Watcher (versie 9) of Roxio Creator (versie 9 LE, 9 XE) of Roxio Media Manager van Sonic Solutions (www.sonic.com)..

Omschrijving: Windows heeft RoxWatch9.exe niet nodig. RoxWatch9.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 159,744 bytes (92% van alle voorkomende bestanden), 166,648 bytes, 166,384 bytes of 170,480 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/roxwatch9.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RoxWatch9.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RoxWatch9.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RoxWatch9.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RoxWatch9 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.