Home > Bestanden > rpchrome150browserrecordhelper.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een rpchrome150browserrecordhelper fout

Rpchrome150browserrecordhelper.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of rpchrome150browserrecordhelper.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om rpchrome150browserrecordhelper.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RealPlayer Chrome Browser Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat rpchrome150browserrecordhelper.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Rpchrome150browserrecordhelper.dll bestandsinfo

Het proces RealPlayer Chrome Browser Helper hoort bij de software RealPlayer of project dogwaffle van RealNetworks (www.realnetworks.com)..

Omschrijving: Windows heeft rpchrome150browserrecordhelper.dll niet nodig. Bestand rpchrome150browserrecordhelper.dll bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 28,160 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/rpchrome150browserrecordhelper.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeemcomponent. Rpchrome150browserrecordhelper.dll kan onthoud inputs. rpchrome150browserrecordhelper.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als rpchrome150browserrecordhelper.dll. Controleer daarom het rpchrome150browserrecordhelper.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over rpchrome150browserrecordhelper.dll, deel je kennis dan en help anderen.

rpchrome150browserrecordhelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.