Home > Bestanden > rs32net.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een rs32net fout

Rs32net.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of rs32net.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om rs32net.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update rs32net.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat rs32net.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Rs32net.exe bestandsinfo

Het proces rs32net.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: rs32net.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Rs32net.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 22,528 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 24,064 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/rs32net.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, DEFAULT\Run). Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als rs32net.exe. Controleer daarom het rs32net.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over rs32net.exe, deel je kennis dan en help anderen.

rs32net scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.