Home > Bestanden > rthdcpl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een rthdcpl fout

Rthdcpl.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of rthdcpl.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om rthdcpl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Realtek HD Audio Control Panel. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat rthdcpl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Rthdcpl.exe bestandsinfo

Het proces Realtek HD Audio Control Panel hoort bij de software Realtek HD Audio Sound Effect Manager van Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft rthdcpl.exe niet nodig. Bestand rthdcpl.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van "C:\Documents and Settings". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 13,179,660 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/rthdcpl.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Rthdcpl.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk.

  • Als rthdcpl.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 29,696 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, User Shell Folders). Het bestand is geen Windows kernbestand. Rthdcpl.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als rthdcpl.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het rthdcpl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over rthdcpl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

rthdcpl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.