Home > Bestanden > rtmservice.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een rtmservice fout

Rtmservice.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of rtmservice.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om rtmservice.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Remote Task Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat rtmservice.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Rtmservice.exe bestandsinfo

Het proces Remote Task Manager of Remote Task Manager service hoort bij de software Remote Task Manager of Remote Task Manager Service of Remote Task Manager service of Microsoft Data Access van onbekend..

Omschrijving: rtmservice.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Rtmservice.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 76,288 bytes (52% van alle voorkomende bestanden) of 72,192 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/rtmservice.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Rtmservice.exe kan zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als rtmservice.exe. Controleer daarom het rtmservice.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over rtmservice.exe, deel je kennis dan en help anderen.

rtmservice scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.