Home > Bestanden > RTSS.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RTSS fout

RTSS.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RTSS.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RTSS.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RTSS. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RTSS.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RTSS.exe bestandsinfo

Het proces RTSS hoort bij de software MSI Afterburner of EVGA Precision of EVGA Precision X of RivaTuner of RivaTuner Statistics Server van EVGA (www.evga.com) of MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD of Micro-Star Int'l Co. (www.msi.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft RTSS.exe niet nodig. RTSS.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 143,360 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 164,168 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/rtss.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Bestand RTSS.exe is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. RTSS.exe is digitaal gesigneerd. RTSS.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RTSS.exe. Controleer daarom het RTSS.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over RTSS.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RTSS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.