Home > Bestanden > Rtvscan.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Rtvscan fout

Rtvscan.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Rtvscan.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Rtvscan.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec AntiVirus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Rtvscan.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Rtvscan.exe bestandsinfo

Het proces Symantec AntiVirus of Norton AntiVirus hoort bij de software Symantec AntiVirus of Symantec AntiVirus Client of Symantec Endpoint Protection of Symantec Client Security of Norton AntiVirus Corporate of Norton AntiVirus of Symantec AntiVirus Win64 of Symantec Endpoint Protection Small Business van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: rtcscan.exe is onderdeel van Symantec's Norton AntiVirus (NAV), Norton Internet Security (NIS) and Norton Personal Firewall en biedt real time virus scan instellingen. Het start tegelijk met het besturingssysteem op en draait op de achtergrond. Het scant ieder bestand dat op de host binnenkomt via internet of externe disks. Als er een bedreiging wordt waargenomen zal de gebruiker de keuze krijgen wat te doen, of het maakt, afhankelijk van de instellingen, het bestand automatisch schoon. Het houdt eveneens een activiteiten log bij. Het heeft een continue verbinding met de Symantec’s Centrale Database en update de database van de host indien dit nodig is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Rtvscan.exe niet nodig. Rtvscan.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (normally C:\Program Files\Symantec_Client_Security\Symantec AntiVirus\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,816,768 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 1,813,232 bytes en nog 40 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/rtvscan.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Rtvscan.exe kan toepassingen monitoren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Rtvscan.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Rtvscan.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Rtvscan.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Rtvscan scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.