Home > Bestanden > runservice.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus runservice te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen runservice.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de runservice.exe worm

Hints om runservice.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LicCtrl Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat runservice.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Runservice.exe bestandsinfo

Het proces LicCtrl Service hoort bij de software LicCtrl Service van onbekend..

Omschrijving: Dit algemeen klinkend proces is in feite een specifiek component van een elektronisch systeem, eLicense genaamd van ViaTech Technologies. Net als bij andere, soortgelijke licenties of copyright bescherming, is het proces zelf niet belangrijk voor de eindgebruiker, maar als het actief is, is de aanwezigheid ervan vereist bij het programma dat ermee geïntegreerd is.

Gedetailleerde Analyse: runservice.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand runservice.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,560 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 16,384 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/runservice.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het runservice.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over runservice.exe, deel je kennis dan en help anderen.

runservice scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.