Home > Bestanden > RVHOST.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus RVHOST te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen RVHOST.exe als malware, bijv. Kaspersky herkent het als Worm.Win32.AutoRun.ukk of Worm.Win32.AutoIt.c, en Microsoft herkent het als Worm:Win32/Nuqel.A of Worm:Win32/Agent.F.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de RVHOST.exe worm

Hints om RVHOST.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RVHOST.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RVHOST.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RVHOST.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over RVHOST.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: RVHOST.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand RVHOST.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 268,216 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 268,288 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/rvhost.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. RVHOST.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Winlogon\Shell, Run, DEFAULT\Run). RVHOST.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 93% gevaarlijk.

Als RVHOST.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 272,643 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 13,179,660 bytes of 296,888 bytes. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. RVHOST.exe is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. RVHOST.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Controleer het RVHOST.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RVHOST.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RVHOST scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.