Home > Bestanden > s mqrt.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een s mqrt fout

S mqrt.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of s mqrt.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om s mqrt.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update regsvr32 /s mqrt.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat s mqrt.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

S mqrt.dll bestandsinfo

Het is niet bekend wie regsvr32 /s mqrt.dll heeft geschreven.

Omschrijving: s mqrt.dll, is onderdeel van de Microsoft Personal Web server, welke het in de wacht zetten van berichten mogelijk maakt met de Microsoft Message Queue (MSMQ) server waar instructies tussen de applicaties doorgegeven worden zodat de ontvanger sneller kan reageren. Met deze deamon kan de grootte van de rij ingesteld worden gebaseerd op de betreffende applicatie en historisch gebruik.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft s mqrt.dll niet nodig. S mqrt.dll bevindt zich niet in een map. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 0 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/s%20mqrt.dll.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Let op: Bestand bestaat niet meer. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand s mqrt.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als s mqrt.dll. Controleer daarom het s mqrt.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over s mqrt.dll, deel je kennis dan en help anderen.

s mqrt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.