Home > Bestanden > S24EvMon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een S24EvMon fout

S24EvMon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of S24EvMon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om S24EvMon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Event Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat S24EvMon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

S24EvMon.exe bestandsinfo

Het proces Event Monitor - Supports driver extensions to NIC Driver for wireless adapters of Wireless Management Service of Intel® Wireless Management Service of Spectrum24 Event Monitor

hoort bij de software Mobile Unit Support Service of Intel® PROSet/Wireless Service of Intel® PROSet/Wireless WiFi Software of support.intel.com/support/index.htm of Intel® Network Connections of Intel® PROSet/Wireless of Intel® PROSet/Wireless WiFi of Intel® PROSet/Wireless WiFi Service

van Intel (www.intel.com) of Symbol Technologies (www.symbol.com)..

Omschrijving: Dit proces is bedoeld voor computers met twee Intel-chipset gebaseerde netwerken kaarten of functies (die meer voorkomen dan u zou vermoeden - denk aan een notebook met een Ethernet-poort en een draadloze LAN-chip). Het maakt het mogelijk de twee draadloze netwerkadapters te overbruggen zodat beiden tegelijkertijd gebruikt kunnen worden, en met name zodat u traffic van de ene kaart naar de andere kan verplaatsen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft S24EvMon.exe niet nodig. Bestand S24EvMon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\WINDOWS\System32\ of C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 540,745 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 360,521 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/s24evmon.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand S24EvMon.exe is geen Windows systeembestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. S24EvMon.exe kan onthoud inputs en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Als S24EvMon.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 303,171 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 311,363 bytes en nog 4 varianten. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. S24EvMon.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. S24EvMon.exe kan zichzelf verbergen en onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als S24EvMon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het S24EvMon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
103 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over S24EvMon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

S24EvMon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.