Home > Bestanden > S3apphk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een S3apphk fout

S3apphk.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of S3apphk.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om S3apphk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update S3apphk.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat S3apphk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

S3apphk.exe bestandsinfo

Het proces S3apphk.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: S3apphk.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt op computers met grafische kaarten van S3. Dit program is een essentieel onderdeel van je grafische systeem. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je grafische kaart niet meer goed kunnen functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft S3apphk.exe niet nodig. Bestand S3apphk.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 28,672 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/s3apphk.exe.html 
Bestand S3apphk.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows systeembestand. S3apphk.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als S3apphk.exe. Controleer daarom het S3apphk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over S3apphk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

S3apphk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.