Home > Bestanden > SAgent4.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SAgent4 fout

SAgent4.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SAgent4.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SAgent4.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SAgent4. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SAgent4.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SAgent4.exe bestandsinfo

Het proces SAgent4 hoort bij de software EPSON Bi-directional Printer van SEIKO EPSON CORPORATION (www.epson.com)..

Omschrijving: Windows heeft SAgent4.exe niet nodig. Bestand SAgent4.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van C:\Windows\System32 (common is C:\windows\system32\ of C:\Program Files\common files\epson\ebapi\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 131,072 bytes (51% van alle voorkomende bestanden) of 122,880 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sagent4.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. SAgent4.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. SAgent4.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SAgent4.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het SAgent4.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SAgent4.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SAgent4 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.