Home > Bestanden > sahook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sahook fout

Sahook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sahook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sahook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SiteAdvisor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sahook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sahook.dll bestandsinfo

Het proces SiteAdvisor hoort bij de software McAfee SiteAdvisor of McAfee SecurityCenter of McAfee Total Protection of McAfee AntiVirus Plus of McAfee Virtual Technician of McAfee Internet Security of McAfee Internet Security Suite of NVIDIA ForceWare Network van McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: Windows heeft sahook.dll niet nodig. Bestand sahook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 11,552 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 18,176 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sahook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand sahook.dll is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Sahook.dll kan onthoud inputs. sahook.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sahook.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het sahook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sahook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

sahook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.