Home > Bestanden > SansaDispatch.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SansaDispatch fout

SansaDispatch.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SansaDispatch.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SansaDispatch.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sansa Dispatcher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SansaDispatch.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SansaDispatch.exe bestandsinfo

Het proces Sansa Dispatcher hoort bij de software SansaDispatch of Sansa Updater van SanDisk (www.sandisk.com)..

Omschrijving: Windows heeft SansaDispatch.exe niet nodig. Bestand SansaDispatch.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 79,872 bytes (89% van alle voorkomende bestanden) of 613,888 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sansadispatch.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Als SansaDispatch.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk. Bestandsformaat is 75,584 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 79,872 bytes, 55,368 bytes of 39,936 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. SansaDispatch.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. SansaDispatch.exe kan toepassingen monitoren.
In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van SansaDispatch.exe, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van SanDisk zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Sansa Updater).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SansaDispatch.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SansaDispatch.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SansaDispatch.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SansaDispatch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.