Home > Bestanden > sascore.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sascore fout

Sascore.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sascore.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sascore.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Core Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sascore.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sascore.exe bestandsinfo

Het proces Core Service hoort bij de software SUPERAntiSpyware of Core Service of SAS Core Service van SUPERAntiSpyware.com (www.superantispyware.com) of SuperAdBlocker.com (www.superadblocker.com)..

Omschrijving: Windows heeft sascore.exe niet nodig. Sascore.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 116,608 bytes (85% van alle voorkomende bestanden), 119,056 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sascore.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Sascore.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Als sascore.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 116,608 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeembestand. Sascore.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sascore.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het sascore.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sascore.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sascore scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.