Home > Bestanden > sasseh.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sasseh fout

Sasseh.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sasseh.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sasseh.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ShellExecuteHook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sasseh.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sasseh.dll bestandsinfo

Het proces ShellExecuteHook of SUPERAntiSpyware Free Edition hoort bij de software SuperAntiSpyware of SUPERAntiSpyware Free Edition of SUPERAntiSpyware Professional of SUPERAntiSpyware of SUPERAntiSpyware.com of Microsoft Windows SDK for Windows (versie 7) of My Book Device Driver of Adobe Integrated Runtime van SuperAdBlocker.com (www.superadblocker.com) of SUPERAntiSpyware.com (www.superantispyware.com)..

Omschrijving: Windows heeft sasseh.dll niet nodig. Bestand sasseh.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in C:\ of in de map "Mijn Bestanden" of in de map "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 113,024 bytes, 115,440 bytes, 135,168 bytes of 80,328 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sasseh.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand sasseh.dll is geen Windows systeembestand. Het monitors het opstarten van programma's. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

  • Als sasseh.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 113,024 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes of 115,440 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het monitors het opstarten van programma's. Bestand sasseh.dll is geen Windows kernbestand. Het is digitaal gesigneerd.
  • Als sasseh.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk. Bestandsformaat is 113,024 bytes (62% van alle voorkomende bestanden) of 77,824 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het monitors het opstarten van programma's. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur.
  • Als sasseh.dll wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 113,024 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes of 115,440 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sasseh.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het sasseh.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sasseh.dll, deel je kennis dan en help anderen.

sasseh scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.