Home > Bestanden > SBAMSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SBAMSvc fout

SBAMSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SBAMSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SBAMSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sunbelt Software Anti Malware Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SBAMSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SBAMSvc.exe bestandsinfo

Het proces Sunbelt Software Anti Malware Service of GFI Software Anti Malware Service of Anti Malware Service hoort bij de software Sunbelt AntiMalware Common SDK Merge Module of GFI AntiMalware Common SDK Merge Module of VIPRE Internet Security van Sunbelt Software (www.sunbelt-software.com) of GFI Software (www.gfi.com) of ThreatTrack Security..

Omschrijving: Windows heeft SBAMSvc.exe niet nodig. Bestand SBAMSvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,677,000 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 3,289,032 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sbamsvc.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. SBAMSvc.exe kan toepassingen monitoren en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Als SBAMSvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 886,056 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 849,192 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. SBAMSvc.exe kan verbind met Internet en toepassingen monitoren.
De software ontwikkelaar Avanquest biedt directe ondersteuning (www.avanquest.com/USA/aq-you/support/index.html). In het geval van problemen met SBAMSvc.exe, kunt u het gehele programma SystemSuite 11 Professional of Anti-Spyware verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Als SBAMSvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,937,472 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Bestand SBAMSvc.exe is geen Windows kernbestand. SBAMSvc.exe kan toepassingen monitoren.
Als u problemen heeft met SBAMSvc.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.ThreatTrackSecurity.com, om ondersteuning vragen, of VIPRE Internet Security verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SBAMSvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SBAMSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over SBAMSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SBAMSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.