Home > Bestanden > sbapifs.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sbapifs fout

Sbapifs.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sbapifs.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sbapifs.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sunbelt ActiveProtection Filter. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sbapifs.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sbapifs.sys bestandsinfo

Het proces Sunbelt ActiveProtection Filter of Sunbelt CounterSpy AP Driver hoort bij de software CounterSpy of Active Protection SDK of VIPRE Antivirus + Antispyware van Sunbelt Software (www.sunbelt-software.com)..

Omschrijving: Windows heeft sbapifs.sys niet nodig. Bestand sbapifs.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 69,936 bytes (83% van alle voorkomende bestanden) of 68,912 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sbapifs.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Sbapifs.sys is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Sbapifs.sys is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sbapifs.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het sbapifs.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sbapifs.sys, deel je kennis dan en help anderen.

sbapifs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.