Home > Bestanden > sbkupnt.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sbkupnt fout

Sbkupnt.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sbkupnt.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sbkupnt.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SBKUPNT. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sbkupnt.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sbkupnt.sys bestandsinfo

Het proces SBKUPNT hoort bij de software SBKUPNT van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft sbkupnt.sys niet nodig. Sbkupnt.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 14,976 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sbkupnt.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand sbkupnt.sys is geen Windows systeembestand. sbkupnt.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sbkupnt.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het sbkupnt.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sbkupnt.sys, deel je kennis dan en help anderen.

sbkupnt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.