Home > Bestanden > sbmntr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sbmntr te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sbmntr.exe als malware, b.v. Microsoft herkent het als TrojanDownloader:Win32/Zlob, en Symantec herkent het als Trojan.Zlob.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sbmntr.exe worm

Hints om sbmntr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Internet Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sbmntr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sbmntr.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Internet Service of Secure Browsing of Web Application of MultiMedia Software van onbekend..

Omschrijving: sbmntr.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Sbmntr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 18,944 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 19,456 bytes, 16,896 bytes, 17,920 bytes of 16,384 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sbmntr.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand sbmntr.exe is geen Windows systeembestand. Sbmntr.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het sbmntr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sbmntr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sbmntr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.