Home > Bestanden > SC_Acrobat.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SC_Acrobat fout

SC_Acrobat.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SC_Acrobat.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SC_Acrobat.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SC_Acrobat.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SC_Acrobat.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SC_Acrobat.exe bestandsinfo

Het bestand bevat geen informatie over de productnaam of de rechthebbende. In Windows Taakbeheer wordt het slechts weergegeven als SC_Acrobat.exe.

Omschrijving: SC_Acrobat.exe is een snelstart utility dat alleen geïnstalleerd wordt als onderdeel van Abobe Reader / Acrobat 7.0. Deze snelstart werd geïntroduceerd naar aanleiding van de kritiek op het langzame laden en de langzame werking van Acrobat / Reader. Het begint met werken zodra het besturingssysteem is geladen en het is onderdeel van de system tray op de werkbalk. Het heeft als doel de applicatie sneller te laden wanneer deze benodigd is. Het doet dit door elk programmabestand te openen en te sluiten, zodat het controleren op eventuele virussen al voor gebruik gedaan is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SC_Acrobat.exe niet nodig. Bestand SC_Acrobat.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 25,214 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sc_acrobat.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Bestand SC_Acrobat.exe is geen Windows kernbestand. SC_Acrobat.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SC_Acrobat.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SC_Acrobat.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SC_Acrobat.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SC_Acrobat scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.