Home > Bestanden > SCActiveBlock.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SCActiveBlock fout

SCActiveBlock.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SCActiveBlock.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SCActiveBlock.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Spyware blocking module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SCActiveBlock.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SCActiveBlock.dll bestandsinfo

Het proces Spyware blocking module hoort bij de software SpyCatcher from Tenebril van Tenebril (www.tenebril.com)..

Omschrijving: SCActiveBlock.dll is onderdeel van het antispyware programma SpyCatcher van Tenebril. Antispyware programma’s beschermen je computer tegen onbevoegde programma’s die je surfgedrag en persoonlijke gegevens in de gaten houden. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, kan je computer onbeschermd raken tegen spyware.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SCActiveBlock.dll niet nodig. SCActiveBlock.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 118,784 bytes (92% van alle voorkomende bestanden) of 124,624 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/scactiveblock.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 0A87E45F-537A-40B4-B812-E2544C21A09F. Het programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Bestand SCActiveBlock.dll is geen Windows systeembestand. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SCActiveBlock.dll. Controleer daarom het SCActiveBlock.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SCActiveBlock.dll, deel je kennis dan en help anderen.

SCActiveBlock scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.