Home > Bestanden > Scan2Pc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Scan2Pc fout

Scan2Pc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Scan2Pc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Scan2Pc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ScanToPc MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Scan2Pc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scan2Pc.exe bestandsinfo

Het proces ScanToPc MFC Application hoort bij de software Scan2Pc Application van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft Scan2Pc.exe niet nodig. Scan2Pc.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 503,808 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 495,616 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/scan2pc.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand Scan2Pc.exe is geen Windows kernbestand. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Scan2Pc.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als Scan2Pc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk. Bestandsformaat is 253,952 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 229,376 bytes en nog 4 varianten. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Scan2Pc.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Scan2Pc.exe. Controleer daarom het Scan2Pc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
34 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Scan2Pc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Scan2Pc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.