Home > Bestanden > ScanningProcess.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ScanningProcess fout

ScanningProcess.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ScanningProcess.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ScanningProcess.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Kaspersky AV Scanner. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ScanningProcess.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ScanningProcess.exe bestandsinfo

Het proces Kaspersky AV Scanner of ZoneAlarm Security Suite of ParetoLogic Anti-Virus PLUS of ZoneAlarm Anti-virus

hoort bij de software ZoneAlarm Security Suite of Kaspersky Lab. kave of ZoneAlarm of ZoneAlarm Anti-virus of ZoneAlarm Extreme Security of Kaspersky Lab. ScanningProcess of ParetoLogic Anti-Virus PLUS of SecurityPlus for MDaemon of Verizon Online Help and Support

van Kaspersky Lab (www.kaspersky.com) of ParetoLogic (www.paretologic.com)..

Omschrijving: ScanningProcess.exe is onderdeel van Zone Alarm van Checkpoint. Zone Alarm is firewall software die je computer beschermt tegen onbevoegde toegang vanaf je lokale netwerk of vanaf internet. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je computer onbeschermd raken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ScanningProcess.exe niet nodig. ScanningProcess.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Documents and Settings" of in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 94,313 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 139,264 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/scanningprocess.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. ScanningProcess.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

  • Als ScanningProcess.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk. Bestandsformaat is 139,264 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 143,360 bytes, 135,168 bytes, 94,313 bytes of 61,530 bytes. Programma is niet zichtbaar. Bestand ScanningProcess.exe is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. ScanningProcess.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als ScanningProcess.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 139,264 bytes. ScanningProcess.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand ScanningProcess.exe is geen Windows systeembestand. ScanningProcess.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ScanningProcess.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ScanningProcess.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ScanningProcess.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ScanningProcess scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.