Home > Bestanden > schedhlp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een schedhlp fout

Schedhlp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of schedhlp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om schedhlp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Acronis Scheduler Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat schedhlp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Schedhlp.exe bestandsinfo

Het proces Acronis Scheduler Helper of Seagate Scheduler Helper hoort bij de software Acronis Scheduler Helper of Acronis True Image of Seagate DiscWizard of Seagate Scheduler Helper of Acronis True Image WD Edition van Acronis (www.acronis.com) of Seagate (www.seagate.com)..

Omschrijving: schedhlp.exe is een onderdeel van de backup software True Image van Acronis. Dit programma plant het maken van backups. Als je geen geplande backups wilt maken, dan kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen van je computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft schedhlp.exe niet nodig. Bestand schedhlp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (mostly C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 149,024 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 148,760 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/schedhlp.exe.html 
Schedhlp.exe is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand heeft een digitale signatuur. Schedhlp.exe is een bestand met Verisign signatuur. Schedhlp.exe kan toepassingen monitoren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als schedhlp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het schedhlp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over schedhlp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

schedhlp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.