Home > Bestanden > scheduler_proxy.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een scheduler_proxy fout

Scheduler_proxy.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of scheduler_proxy.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om scheduler_proxy.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update scheduler_proxy Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat scheduler_proxy.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scheduler_proxy.exe bestandsinfo

Het proces scheduler_proxy Application hoort bij de software System of scheduler_proxy Application of Message Center Plus van Lenovo Group (www.lenovo.com)..

Omschrijving: Windows heeft scheduler_proxy.exe niet nodig. Bestand scheduler_proxy.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 487,424 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 540,672 bytes, 536,576 bytes of 503,808 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/scheduler_proxy.exe.html 
Bestand scheduler_proxy.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Scheduler_proxy.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als scheduler_proxy.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het scheduler_proxy.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over scheduler_proxy.exe, deel je kennis dan en help anderen.

scheduler_proxy scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.