Home > Bestanden > SchedulerSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SchedulerSvc fout

SchedulerSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SchedulerSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SchedulerSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NTI Backup Now Standard. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SchedulerSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SchedulerSvc.exe bestandsinfo

Het proces NTI Backup Now Standard of NTI Backup Now (versie 5 SchedulerSvc NT Service) hoort bij de software NTI Backup Now (versie 5) of NTI Backup Now Standard van NewTech Infosystems (www.nticorp.com)..

Omschrijving: Windows heeft SchedulerSvc.exe niet nodig. SchedulerSvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 131,072 bytes (88% van alle voorkomende bestanden) of 144,632 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/schedulersvc.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Bestand SchedulerSvc.exe is geen Windows systeembestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SchedulerSvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SchedulerSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over SchedulerSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SchedulerSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.