Home > Bestanden > SchSvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SchSvr fout

SchSvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SchSvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SchSvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update InterVideo Schedule Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SchSvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SchSvr.exe bestandsinfo

Het proces InterVideo Schedule Server hoort bij de software InterVideo® WinDVR of InterVideo WinDVD Recorder (versie 5) van InterVideo (www.intervideo.com)..

Omschrijving: Windows heeft SchSvr.exe niet nodig. Bestand SchSvr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (generally C:\Program Files\Common Files\InterVideo\SchSvr\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 106,496 bytes (87% van alle voorkomende bestanden), 155,648 bytes of 151,552 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/schsvr.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Bestand SchSvr.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Als SchSvr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 147,456 bytes (83% van alle voorkomende bestanden) of 155,648 bytes. Programma is niet zichtbaar. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Het is geen Windows kernbestand.
De ontwikkelaar Intervideo heeft een website voor hulp en voor updates. Er is ook een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderen ⇒ InterVideo WinDVD Recorder 5 of InterVideo WinDVR 5).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SchSvr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SchSvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SchSvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SchSvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.