Home > Bestanden > scit.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus scit te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen scit.exe als malware, bijv. Avast herkent het als Win32:Zlob-BVQ, en Symantec herkent het als Trojan.Zlob of Downloader.MisleadApp.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de scit.exe worm

Hints om scit.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Internet Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat scit.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scit.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Internet Service of Secure Browsing of Web Application van onbekend..

Omschrijving: scit.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Scit.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 22,528 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 18,944 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/scit.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Scit.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het scit.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over scit.exe, deel je kennis dan en help anderen.

scit scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.