Home > Bestanden > sclauncher.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sclauncher te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sclauncher.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sclauncher.exe worm

Hints om sclauncher.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SimpleCenter Launcher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sclauncher.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sclauncher.exe bestandsinfo

Het proces SimpleCenter Launcher hoort bij de software Home Media Server of SimpleCenter van Universal Electronics (www.uei.com)..

Omschrijving: sclauncher.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Sclauncher.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 94,208 bytes (85% van alle voorkomende bestanden), 90,112 bytes of 114,688 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sclauncher.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Sclauncher.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 98% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het sclauncher.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sclauncher.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sclauncher scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.