Home > Bestanden > scriptcl.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een scriptcl fout

Scriptcl.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of scriptcl.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om scriptcl.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VSCore Script Scanner. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat scriptcl.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scriptcl.dll bestandsinfo

Het proces VSCore Script Scanner hoort bij de software VSCORE.13.3.2.101.x86 of VSCORE.13.3.2.116.x86 of VSCORE.13.3.2.126.x86 of McAfee VirusScan Enterprise of McAfee AntiSpyware Enterprise of VSCORE.13.3.0.132.x86 of McAfee AntiSpyware Enterprise Module of VSCORE.13.3.0.126.x86 van McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: Windows heeft scriptcl.dll niet nodig. Scriptcl.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 67,136 bytes (74% van alle voorkomende bestanden), 58,688 bytes of 66,880 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/scriptcl.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 7DB2D5A0-7241-4E79-B68D-6309F01C5231. Scriptcl.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als scriptcl.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het scriptcl.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over scriptcl.dll, deel je kennis dan en help anderen.

scriptcl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.