Home > Bestanden > scvhost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een scvhost fout

Scvhost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of scvhost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om scvhost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat scvhost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scvhost.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft of RcSZVE0Z2tAzaFCzs of Generic Host Process for Win32 Services of Stub of ZOuDDCHelsQ of a2EkF2U of WUDFHOST

hoort bij de software stub of Windows Update of New of irfKLQ6TsFlm9jI1E of of Microsoft of Projekt1 of Stub

van Microsoft (www.microsoft.com) of BLUESTAR of u4YnTdjIoZHQ3vWEv of of Rapid Incorporate of jzCF of TCFj4kY of IM (www.aim.com)..

Omschrijving: scvhost.exe is een bestand gebruikt om een van de verschillende soorten van trojans en virussen te verbergen, met inbegrip van W32/Agobot-S en het Backdoor.Sdbot.N virus. Deze virussen worden verspreid via netwerken door gebruik te maken van ongepatchte beveiligingslekken Windows systemen. De naam "scvhost.exe" is bewust gekozen vanwege de vergelijkenis met "svchost.exe", een essentieel onderdeel dat draait op elke Windows PC.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft scvhost.exe niet nodig. Scvhost.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 307,678 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 7,039,033 bytes en nog 27 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/scvhost.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, Winlogon\Shell, MACHINE\RunOnceEx, MACHINE\RunOnce, win.ini, NT\Run, DEFAULT\Run, RunOnce, DEFAULT\Runonce). Bestand scvhost.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Scvhost.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs, andere programma's manipuleren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk.

  • Als scvhost.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,142,231 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 662,999 bytes en nog 11 varianten. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, Winlogon\Shell, MACHINE\RunOnceEx, MACHINE\RunOnce, win.ini, NT\Run, DEFAULT\Run, RunOnce, DEFAULT\Runonce). Het is geen Windows systeembestand. Scvhost.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand scvhost.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Scvhost.exe kan toepassingen monitoren, andere programma's manipuleren en onthoud inputs.
  • Als scvhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 27,648 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 52,288 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, Winlogon\Shell, MACHINE\RunOnceEx, MACHINE\RunOnce, win.ini, NT\Run, DEFAULT\Run, RunOnce, DEFAULT\Runonce). Scvhost.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als scvhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 875,008 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 104,204 bytes, 1,157,120 bytes of 2,740,224 bytes.
  • Als scvhost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 917,504 bytes.
  • Als scvhost.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 32,768 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als scvhost.exe. Controleer daarom het scvhost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over scvhost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

scvhost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.