Home > Bestanden > SDHelper.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SDHelper fout

SDHelper.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SDHelper.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SDHelper.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SBSD IE Protection. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SDHelper.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SDHelper.dll bestandsinfo

Het proces SBSD IE Protection of Bad download blocker of Blocks URLs that could install spyware, malware etc of Spybot - Search & Destroy hoort bij de software Spybot - Search & Destroy (versie 2) of Internet Explorer integration of Blocks URLs that could install spyware, malware etc of JaSMiN 3D Color Changer (versie 3000) van Safer Networking (security.kolla.de)..

Omschrijving: SDHelper.dll is een Browser Help Object (BHO) programma geïnstalleerd als onderdeel van Spybot Search en Destroy. Het werkt met de Internet Explorer browser te helpen opsporen van potentiële risico's en spyware stoppen voordat ze uw computer besmetten. Het kan worden beëindigd, maar indien u het niet nodig heeft, is het beter om de functie in Spybot Search en Destroy uit te schakelen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SDHelper.dll niet nodig. SDHelper.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van "C:\Documents and Settings" - usually C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,879,896 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 853,672 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sdhelper.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. SDHelper.dll is geen Windows systeemcomponent. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is digitaal gesigneerd. SDHelper.dll is een bestand met Verisign signatuur. SDHelper.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SDHelper.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SDHelper.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SDHelper.dll, deel je kennis dan en help anderen.

SDHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.