Home > Bestanden > SDMCP.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SDMCP fout

SDMCP.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SDMCP.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SDMCP.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MCPServer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SDMCP.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SDMCP.exe bestandsinfo

Het proces MCPServer hoort bij de software Stardock MCP Core Services (System Extensions and Hooks) van Stardock (www.stardock.com)..

Omschrijving: SDMCP.exe is onderdeel van de Stardock Desktop Personalizer en de DesltopX, waarmee de gebruiker het voorkomen van de desktop kan veranderen. Met de Core Services kan meer dan een thema aangepast worden; de functionaliteit van sneltoetsen kunnen veranderd worden en de skins en het gebruik van icoontjes kunnen vergaand veranderd worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SDMCP.exe niet nodig. Bestand SDMCP.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (typically C:\Program Files\Common Files\Stardock\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 241,664 bytes (83% van alle voorkomende bestanden) of 253,952 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sdmcp.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. SDMCP.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SDMCP.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SDMCP.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SDMCP.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SDMCP scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.