Home > Bestanden > sdra64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sdra64 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sdra64.exe als malware, b.v. Microsoft herkent het als PWS:Win32/Zbot.gen!R of VirTool:Win32/VBInject.gen!FU, en Kaspersky herkent het als Trojan-Spy.Win32.Zbot.apbg of Trojan.Win32.Scar.dowx.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sdra64.exe worm

Hints om sdra64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hloader. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sdra64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sdra64.exe bestandsinfo

Het proces hloader of Sandboxie Start hoort bij de software Sandboxie of ACT! 2000 of Project1 van tzuk of DreamLair (dreamlair.net)..

Omschrijving: sdra64.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Sdra64.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 164,352 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 166,912 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sdra64.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Sdra64.exe kan toepassingen monitoren, andere programma's manipuleren, onthoud inputs en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

  • Als sdra64.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 185,856 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 113,664 bytes en nog 5 varianten. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Sdra64.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Userinit, Run, DEFAULT\Run). Het is geen Windows systeembestand.
  • Als sdra64.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 278,528 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 274,432 bytes. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Userinit, Run, DEFAULT\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Controleer het sdra64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sdra64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

sdra64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.