Home > Bestanden > SearchAssistant.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus SearchAssistant te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen SearchAssistant.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de SearchAssistant.dll worm

Hints om SearchAssistant.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SearchAssistant.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SearchAssistant.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SearchAssistant.dll bestandsinfo

Het proces SearchAssistant.dll hoort bij de software RK Launcher iVista Leopard van Make The Web Better (www.make-the-web-better.com)..

Omschrijving: SearchAssistant.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand SearchAssistant.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 123,904 bytes (94% van alle voorkomende bestanden) of 20 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/searchassistant.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 8A9D74F9-560B-4FE7-ABEB-3B2E638E5CD6. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand SearchAssistant.dll is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het SearchAssistant.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over SearchAssistant.dll, deel je kennis dan en help anderen.

SearchAssistant scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.