Home > Bestanden > SearchFilterHost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SearchFilterHost fout

SearchFilterHost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SearchFilterHost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SearchFilterHost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Windows Search Filter Host. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SearchFilterHost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SearchFilterHost.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Windows Search Filter Host hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Windows Search of Microsoft Windows Search Filter Host van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft SearchFilterHost.exe niet nodig. SearchFilterHost.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 87,552 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 76,800 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/searchfilterhost.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand SearchFilterHost.exe is een bestand met Microsoft signatuur. SearchFilterHost.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Als SearchFilterHost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk. Bestandsformaat is 87,552 bytes (87% van alle voorkomende bestanden) of 113,664 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SearchFilterHost.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het SearchFilterHost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SearchFilterHost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SearchFilterHost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.