Home > Bestanden > SearchIndexer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SearchIndexer fout

SearchIndexer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SearchIndexer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SearchIndexer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Windows Search Indexer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SearchIndexer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SearchIndexer.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Windows Search Indexer of Windows Appliction of Indexeur Microsoft Windows Search hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Windows Search of Windows Application of Windows Search, Windows Search, Windows Search van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft SearchIndexer.exe niet nodig. SearchIndexer.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 439,808 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 300,032 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/searchindexer.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. SearchIndexer.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Als SearchIndexer.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,096 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. SearchIndexer.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SearchIndexer.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het SearchIndexer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SearchIndexer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SearchIndexer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.