Home > Bestanden > SearchProtection.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SearchProtection fout

SearchProtection.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SearchProtection.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SearchProtection.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Yahoo! Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SearchProtection.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SearchProtection.exe bestandsinfo

Het proces Yahoo! Application of Search Protection hoort bij de software Yahoo! Search Protection of Search Protection of Sony on Yahoo! Essentials of Visicom Media of Yahoo! Suche Schutzvorkehrung van Yahoo! (www.yahoo.com) of Spigot (www.spigot.com) of Lavasoft (www.lavasoft.com) of Visicom Media (www.visicommedia.com)..

Omschrijving: Windows heeft SearchProtection.exe niet nodig. Bestand SearchProtection.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 111,856 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 224,248 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/searchprotection.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run). Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Als SearchProtection.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 832,360 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 740,712 bytes of 673,192 bytes. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run). SearchProtection.exe kan toepassingen monitoren.
Het programma Search Protection kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SearchProtection.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SearchProtection.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SearchProtection.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SearchProtection scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.