Home > Bestanden > SearchProtocolHost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SearchProtocolHost fout

SearchProtocolHost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SearchProtocolHost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SearchProtocolHost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Windows Search Protocol Host. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SearchProtocolHost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SearchProtocolHost.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Windows Search Protocol Host hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Windows Search of Microsoft Windows Search Protocol Host van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: SearchProtocolHost.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Bestand SearchProtocolHost.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 184,832 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 182,784 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/searchprotocolhost.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. SearchProtocolHost.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Als SearchProtocolHost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 184,832 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 373,760 bytes, 185,344 bytes of 249,856 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand SearchProtocolHost.exe is een bestand met Microsoft signatuur.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SearchProtocolHost.exe. Controleer daarom het SearchProtocolHost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Opmerkelijk is dat ik Microsoft Windows Search Protocol sinds aanschaf van Win 7 ( 22 oktober 2009) nooit eerder aantrof in taakbeheer maar heden 29 februari 2014 , wel. Het is dus heel uitzonderlijk dat dit uitvoerbare bestand actief is. Verder weet ik niets van dit bestand maar dit duurt maar even. Groet!
Wim
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van SearchProtocolHost.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als een beetje gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over SearchProtocolHost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SearchProtocolHost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.