Home > Bestanden > SearchSettings.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SearchSettings fout

SearchSettings.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SearchSettings.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SearchSettings.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Search Settings application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SearchSettings.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SearchSettings.exe bestandsinfo

Het proces Search Settings application of Search Settings (versie v1.2.3) of YouTube Downloader Toolbar (versie v4.9) hoort bij de software Search Settings of Widgi Toolbar of YouTube Downloader Toolbar of IObit Apps Toolbar of Vuze Remote Toolbar of pdfforge Toolbar of Search.com Toolbar van Spigot (www.spigot.com) of Vendio Services (www.vendio.com) of CBS Interactiv..

Omschrijving: Windows heeft SearchSettings.exe niet nodig. SearchSettings.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 991,584 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 974,848 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/searchsettings.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. SearchSettings.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Als SearchSettings.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 922,976 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 1,383,232 bytes en nog 16 varianten. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. SearchSettings.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. SearchSettings.exe kan toepassingen monitoren.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > YouTube Downloader Toolbar of YTD Toolbar).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SearchSettings.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SearchSettings.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SearchSettings.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SearchSettings scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.