Home > Bestanden > SelectRebates.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SelectRebates fout

SelectRebates.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SelectRebates.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SelectRebates.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ShopAtHome Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SelectRebates.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SelectRebates.exe bestandsinfo

Het proces ShopAtHome Toolbar hoort bij de software ShopAtHome SelectRebates of ShopAtHome.com Toolbar van ShopAtHome.com (www.shopathome.com)..

Omschrijving: Windows heeft SelectRebates.exe niet nodig. Bestand SelectRebates.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 886,752 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 874,058 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/selectrebates.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het is geen Windows systeembestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma is niet zichtbaar. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. SelectRebates.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SelectRebates.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SelectRebates.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over SelectRebates.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SelectRebates scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.