Home > Bestanden > server.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een server fout

Server.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of server.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om server.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Virage. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat server.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Server.exe bestandsinfo

Het proces Virage of urO of SRi of Sambar Server (versie 5.0) of demonio666vip of watchdog of Ace of Spades of Canciones

hoort bij de software Virage of wAmfmQd of Pinnacle STUDIO PCTV of cocaUmjGpAGCOfgBD of Sambar Server of Microsoft .NET Framework of ScclrCfTtQrQ of demonio666vip

van Microsoft (www.microsoft.com) of IOKVa of zvjEulzJssfRtPbqX of Pinnacle Systems (www.pinnaclesys.com) of BackWeb (www.backweb.com) of pdf of Remote Mouse of Smartlaunch Systems A/S..

Omschrijving: Windows heeft server.exe niet nodig. Bestand server.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 418,816 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 474,112 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/server.exe.html 
Bestand server.exe is geen Windows systeembestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders, Winlogon\Shell, MACHINE\RunServices, Userinit, MACHINE\RunOnce). Bestand server.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Server.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

 • Als server.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 494,116 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 360,448 bytes en nog 10 varianten. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders, Winlogon\Shell, MACHINE\RunServices, Userinit, MACHINE\RunOnce). Server.exe kan andere programma's manipuleren, onthoud inputs en toepassingen monitoren.
 • Als server.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 73,728 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 565,248 bytes en nog 11 varianten. Het is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. Server.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ F-Secure Policy Manager Console of Nexus Server.
 • Als server.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 324,096 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 751,020 bytes en nog 5 varianten.
 • Als server.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,220,544 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 393,216 bytes en nog 4 varianten.
 • Als server.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 59,392 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 312,914 bytes, 200,706 bytes, 479,232 bytes of 798,720 bytes.
 • Als server.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 14,848 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,339,606 bytes, 72,393 bytes, 9,216 bytes of 107,008 bytes.
 • Als server.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk. Bestandsformaat is 273,920 bytes.
 • Als server.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 547,840 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als server.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het server.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over server.exe, deel je kennis dan en help anderen.

server scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.