Home > Bestanden > service.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een service fout

Service.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of service.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om service.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update ErrorDnsTest. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat service.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Service.exe bestandsinfo

Het proces ErrorDnsTest of JME Keyboard Driver of HijackThis of Generic Host Process for Win32 Services of MemoryClean of IVoqddhnI0lqTBhwna of Windows Service Provider of Windows System

hoort bij de software M i r a r ErrorDnsTest of HijackThis of OLc5J of Microsoft Windows Operating System of DHCP Service of Dell 3007WFP of W3AnhbJLdElqYkbVLfdBpx5KBYaCg of Windows Service Provider

van M i r a r of Microsoft (www.microsoft.com) of Trend Micro (www.trendmicro.com) of HWUiT4BhR of Windows Services of Mozilla (www.mozilla.org) of MY SECURITY CENTER LTD of x1nixmzeng..

Omschrijving: Windows heeft service.exe niet nodig. Bestand service.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows (e.g. C:\WINDOWS\system32\ of C:\Program Files\Dell\Solution Center\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 32,768 bytes (91% van alle voorkomende bestanden), 87,602 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/service.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Service.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

 • Als service.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes en nog 19 varianten. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\RunOnceEx, win.ini, DEFAULT\Run, MACHINE\RunOnce). Er is geen omschrijving van het programma. Service.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en zichzelf verbergen.
 • Als service.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk. Bestandsformaat is 63,309 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 49,678 bytes en nog 14 varianten. Service.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Service.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\RunOnceEx, win.ini, DEFAULT\Run, MACHINE\RunOnce). Service.exe kan toepassingen monitoren.
 • Als service.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 219,136 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 72,704 bytes en nog 9 varianten.
 • Als service.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 92,672 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 205,838 bytes, 527,360 bytes, 1,172,472 bytes of 268,800 bytes.
 • Als service.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk. Bestandsformaat is 139,363 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 86,016 bytes, 604,160 bytes of 1,789,952 bytes.
 • Als service.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 91% gevaarlijk. Bestandsformaat is 487,424 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 479,232 bytes.
 • Als service.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 60,928 bytes.
 • Als service.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 594,902 bytes.
 • Als service.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk. Bestandsformaat is 206,848 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als service.exe. Controleer daarom het service.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over service.exe, deel je kennis dan en help anderen.

service scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.