Home > Bestanden > ServiceLayer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ServiceLayer fout

ServiceLayer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ServiceLayer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ServiceLayer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ServiceLayer Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ServiceLayer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ServiceLayer.exe bestandsinfo

Het proces ServiceLayer Module of PC Connectivity Solution hoort bij de software PC Connectivity Solution of Nokia PC Connectivity Solution of Nokia Connectivity Library of PC Connectivity Solution Lite van Nokia (www.nokia.com)..

Omschrijving: ServiceLayer.exe is onderdeel van de Nokia PC Suite en wordt gebruikt om de communicatie tussen de diverse onderdelen van de suite te coördineren. Als je geen gebruik wilt maken van PC Suite mag je dit programma verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ServiceLayer.exe niet nodig. Bestand ServiceLayer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 300,544 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 292,864 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/servicelayer.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. ServiceLayer.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

  • Als ServiceLayer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk. Bestandsformaat is 174,080 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 103,424 bytes, 73,728 bytes, 120,320 bytes of 176,640 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren.
  • Als ServiceLayer.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk. Bestandsformaat is 282,112 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 39,424 bytes of 282,624 bytes. ServiceLayer.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. ServiceLayer.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ServiceLayer.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ServiceLayer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ServiceLayer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ServiceLayer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.