Home > Bestanden > ServicepointService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ServicepointService fout

ServicepointService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ServicepointService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ServicepointService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Client Gateway. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ServicepointService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ServicepointService.exe bestandsinfo

Het proces Client Gateway of Virgin Media HUB (versie 3.5.12) hoort bij de software Verizon Servicepoint of Virgin Media Service Manager of TELUS security advisor of Bell Internet Service Advisor of Rogers Servicepoint Agent of Client Gateway of Virgin Media Digital Home of Windstream Service Agent van Radialpoint (www.radialpoint.com) of Radialpoint SafeCare..

Omschrijving: Windows heeft ServicepointService.exe niet nodig. ServicepointService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 689,464 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 689,392 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/servicepointservice.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand ServicepointService.exe is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ServicepointService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ServicepointService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ServicepointService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ServicepointService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.