Home > Bestanden > services.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een services fout

Services.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of services.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om services.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Services and Controller app. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat services.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Services.exe bestandsinfo

Het proces Services and Controller app of Windows Services Control of Services en controllertoepassingen of sss of ceNKlBD^BVTtgwwVbvm3JhhGQoy1RASR[:GmKqTkS2XU aWCp58WRkE4EXas8LUhz0@S5@B_ afx;TNo B@XH F`k bRyWFn8p6 of Adobe Acrobat (versie 9.0 Shell) of Anwendung für Dienste und Controller of Keyboard Driver

hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of deb of Windows Services Control of Besturingssysteem Microsoft Windows of Betriebssystem Microsoft Windows of Keyboard Driver of Project1 of Loader

van Microsoft (www.microsoft.com) of FileZilla Project (filezilla-project.org) of Adobe System of lin of of sun of Fearghus & Mitchell Co of ATI Technologies (www.ati.com)..

Omschrijving: Services.exe is een essentieel onderdeel van het besturingssysteem voor Windows-versies 2000 en recentere versies, dat verantwoordelijk is voor het starten en stoppen van systeemdiensten. Het start tevens diensten op die zijn aangegeven als automatisch starten tijdens een boot-up en eindigt diensten wanneer het systeem wordt uitgeschakeld. De normale locatie van dit onderdeel de "Windows\System32" folder. Indien het in andere locaties voorkomt kan het malware zijn. Tevens niet te verwarren met "service.exe" die vaak malware is.

Gedetailleerde Analyse: services.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Services.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 108,032 bytes (49% van alle voorkomende bestanden), 110,592 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/services.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

 • Als services.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 87% gevaarlijk. Bestandsformaat is 350,764 bytes (13% van alle voorkomende bestanden), 349,228 bytes en nog 73 varianten. Het is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, win.ini, DEFAULT\Run, Winlogon\Shell, Userinit, exefile, MACHINE\RunServices, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders). De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Services.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
 • Als services.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 147,456 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 131,072 bytes en nog 43 varianten. Services.exe is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Services.exe kan toepassingen monitoren, andere programma's manipuleren en zichzelf verbergen.
 • Als services.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 546,816 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 445,353 bytes en nog 22 varianten.
 • Als services.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk. Bestandsformaat is 22,532 bytes (7% van alle voorkomende bestanden), 199,680 bytes en nog 24 varianten.
 • Als services.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 32,768 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 22,016 bytes en nog 14 varianten.
 • Als services.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 716,800 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 56,832 bytes en nog 13 varianten.
 • Als services.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 53,760 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 20,992 bytes of 237,568 bytes.
 • Als services.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 272,384 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 60,416 bytes.
 • Als services.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 91% gevaarlijk. Bestandsformaat is 112,099 bytes.
 • Als services.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 27,652 bytes.
 • Als services.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 64,156 bytes.
 • Als services.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,180,680 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als services.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het services.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
124 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over services.exe, deel je kennis dan en help anderen.

services scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.