Home > Bestanden > SetPoint.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SetPoint fout

SetPoint.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SetPoint.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SetPoint.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech SetPoint Event Manager UNICODE. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SetPoint.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SetPoint.exe bestandsinfo

Het proces Logitech SetPoint Event Manager UNICODE of Logitech SetPoint Event Manager of Logitech EventMgr hoort bij de software Logitech SetPoint of Productivity Software Common Files of MAGIX Ringtone Maker (versie 2006) of Battlefield Heroes van Logitech (www.logitech.com)..

Omschrijving: Dit proces implementeert Logitech's SetPoint utility, een verenigd driver en apparaat configuratie-programma voor de verschillende muis en andere aanwijsproducten van het bedrijf. Naast de hardware driver ondersteuning, maakt het ook opties zoals herschikking van de muisknoppen, het juist zetten van het scroll wieltje, het veranderen van de muisgevoeligheid, en het opzetten van speciale instellingen voor afzonderlijke toepassingen mogelijk.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SetPoint.exe niet nodig. SetPoint.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ - common is C:\Program Files\Logitech\SetPoint\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 692,224 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 688,128 bytes en nog 33 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/setpoint.exe.html 
Bestand SetPoint.exe is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run, User Shell Folders, Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

  • Als SetPoint.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 671,744 bytes. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run, User Shell Folders, Run). Het is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SetPoint.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SetPoint.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
79 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SetPoint.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SetPoint scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.